IDLO кус-кус по-марокканські з яловичиною – гаряча пряна вечеря, яку так просто приготувати на відпочинку, в поході, в горах або в офісі. Ще одне блюдо східної кухні зі складною композицією з 14 інгредієнтів. Кус-кус з овочами і високоякісною яловичиною з марокканськими спеціями урізноманітнює будь який раціон. Натуральні інгредієнти і точно розраховані калорії забезпечують повноцінне здорове харчування при мінімальних зусиллях.
Порція розрахована на одну людину.
ЇDLO - це ідеальне рішення для швидкого вгамування голоду. Без додаткових зусиль, витрат часу і посуду. Виготовлено методом сушки натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО. Зроблено в Україні.
Особливості:
• склад – сушена варена яловичина, кус-кус, цибуля сушена, морква сушена, помідор сушений, перець сушений, кабачок сушений, петрушка сушена, часник сушений, суміш спецій марокканська, сіль
• харчова цінність на 100 г продукту – білки - 15.27 г, жири - 3.35 г, вуглеводи - 59.48 г
• енергетична цінність порції – 324.09 Ккал
• обсяг готового блюда - 350 мл
• термін придатності - 24 місяців
Спосіб приготування:
Перед вживанням струсити пакет, відкрити і залити блюдо окропом 300 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати протягом 10 хвилин.